2014. május 27., kedd

öko gyereknap.

Újra ökonapot szervezünk, és ennek kapcsán megírtam életem első hírlevelét is. Mivel elég kevés még a feliratkozó, így spórolok a szusszal és idemásolom nektek:


Kedves Mindenki!

Felsőszeliben újra ökonap lesz! Ezúttal főleg a gyerkőcök kedvében szeretnénk járni, hiszen június 1.-je a nemzetközi gyereknap. Persze a szülőket és azokat a felnőtteket is szívesen várjuk, akik lelkükben még gyereknek érzik magukat. 


PROGRAM:


14:00 

Interaktív környezetvédelmi játék a környezetszennyezésről Vörös Gáborral

15:00-tól 

Alkoss hulladékból! - kicsiknek és nagyoknak.
Játékok

16:30

Mesedélután

Egész idő alatt kötetlen cserebere: hozzátok el a kinőtt gyerekruhákat, megunt játékokat, gyerekkönyveket, és vigyetek haza számotokra újakat!


Frissítőről gondoskodunk, természetesen öko-féléről: a résztvevők házi készítésű bodzaszörppel és hűsítő menta teával olthatják majd a szomjukat.


Rajzokat, alkotásokat várunk arról, hogy Ti, vagy a gyerekeitek hogyan védik a környezetet, a természetet. Korhatár és műfaji megkötés nincs. A rajzokat kiállítjuk az ökonapon és a facebook oldalunkra is feltöltjük.


A helyszín ismét az öreg iskola épülete. 


Mindenkit szeretettel várunk!



Ha te is szeretnél e-mailben értesülni az ehhez hasonló akcióinkról, küldd az e-mail címed a vissza.termeszethez@gmail.com-ra

1 megjegyzés: