2013. november 11., hétfő

ökonap.


Szóval ökonap. Nehéz ebben az álmosító, esős időben lelkesen írni, pedig ez a poszt azt érdemelné, hiszen az ökonap csodásan sikerült!

„Nagyon ötletes a program, kedves a vendéglátás, ügyes a szervezés, remélem lesz folytatás!“

Csupa hasonlót mondtatok nekünk, és írtatok a vendégfüzetünkbe. Sokkal sokkal jobb visszhangot kapott az esemény, mint amire számítani mertünk. Bevallom, amikor először mesélte Norbi ezt az ökonap-ötletet, kicsit kételkedtem, hogy ez érdekelné a helyieket. Abszolút optimista és javíthatatlan idealista vagyok, de ha az ember néha kénytelen pesszimistákkal (bocsánat: ‚realistákkal‘) is beszélgetni, akkor elbizonytalanodik. Szerencsére bebizonyosodott, hogy a világ nem is olyan rossz, mint ahogy a ‚realisták‘ gondolják, és sokan eljöttek az ökonapunkra! :)

Megragadom az alkalmat, hogy ‚hivatalosan‘ is megköszönjem – Dóri és Norbi nevében is – a sok támogatást és segítséget a szülőknek, Noinak, Jocónak, Biusnak, Judkának és Adriánnak, Taminak, Natinak, és mindenkinek, aki a végén segített összepakolni! Na meg persze Balázsnak, aki a ránkmaradt (nem kevés) ruhát eljuttatja Alistálra az adománygyűjtésbe.

Sajnos még nem tudom a tegnap készült képekkel illusztrálni ezt a bejegyzést, de a héten megkaparintom a fotókat és írok egy élménybeszámoló-szerűséget is, hogy akik megtehették volna, de mégsem jöttek el, tudják miről is maradtak le. Szinte biztos, hogy lesz következő alkalom is! Ha nélkülem nem vágnak bele, akkor leghamarabb sajnos csak májusban. Pedig egy karácsonyi ajándékkészítő workshop sem lenne rossz ötlet...


Mindenesetre, ha nem szeretnél lemaradni semmi ilyesmiről, és ritkán látogatod a facebook-oldalunkat, elküldheted az e-mail címed a vissza.termeszethez@gmail.com-ra, amivel felkerülsz a levelező-listánkra. Senkit sem szándékozunk levélszeméttel elárasztani, viszont a feliratkozókat értesítjük majd a hasonló akcióinkról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése